Choď na obsah Choď na menu
 


Esám rozdané karty nepasovali

30. 5. 2009
Sv.Gorazd - Esá

zapas    VS    Obrázok

7 : 1

Domáci klub Farskej hokejbalovej ligy potvrdil jednoznačnú úlohu favorita a zvíťazil nad Esami jednoznačným pomerom.

Hoci výsledok vyzerá skutočne hrozivo, treba pripomenúť prvú tretinu, po ktorej sa zrodila jednogólová remíza. Esá, ktoré svoju silu demonštrovali i proti úradujúcemu majstrovi Lipa Teamu, držali s Gorazdom krok dve tretiny, no záver stretnutia nezvládli a tri "trojky" červeno-čiernych ukázali, že svoje ambície v tomto ročníku mienia aj naplniť.
 
góly:
Ševčík 4, Benko, Fuska, Jašo - Kačic

Team Coyotes -Belasí
Phoenix Coyotes  VS  Obrázok


0 : 5
(kontumačne)

V stretnutí ôsmeho s trinástym sa žiadna dráma nekonala. "Kojoti" už pred zápasom avizovali, že ich účasť je kvôli hokejbalovému turnaju v Nitre diskutabilná. Na stertnutie teda podľa očakávaní ani nenastúpili, z čoho rezultuje ďalšia kontumácia, tento raz v neprospech Coyotes.

Špecialitou 11.kola sa stala aj pomoc člena organizačného výboru Mariána Ševčíka, ktorý podal "kojotom" pomocnú ruku  a zachránil tak tím pred stratou bodov. Na oficiálnych stránkach coyotes.blog.cz sa píše: "Pred zápasom s Belasými bolo na programe stretnutie Capitals- Adler, ktoré mala viesť dvojica rozhodcov z Teamu Coyotes. Napokon zápas viedol len Martin Hrotek, pomocný rozhodca z Coyotes sa nedostavil. Týmto však musíme poďakovať p. Ševčíkovi, ktorý netradičným spôsobom využil štatút čestného hráča a vzal za nás úlohu postranného rozhodcu."

góly: -



Belasí -  Capitals
Obrázok  VS  Obrázok


3: 6

góly: M. Ďuračka 2, H. Ďuračka - Maxin 2, Šlachta 2, Joanidis, Rašovský

 

Tigri - HK 99 Raffales

zapas    VS  Obrázok
 
 3 : 15

Tigrov aj tentokrát museli zabezpečovať čestní hráči, no napriek ich výkonu sa debaklu nepredišlo. Modrí aj naďalej pokračujú v očakávaných výsledkoch, no ich boj o záchranu stále žije. Podarí sa nakoniec "tímu čestných chráčov" uspieť?


góly
:Halmeš, Rajec, d.p.  (čestný hráč), Valábik (čestný hráč) - Adam 5, Bajtala 3, Ďurech 2, Pribela 2, Runák 2, Švarný

Revco Jokerit - ARC Knights

    

Obrázok   VS     Obrázok

6 : 3

góly: Buc 4, A. Gubáň, M. Janík - Moravčík 2, Dérer

Suomi Chrenová - Revco Jokerit

    Obrázok VS Obrázok

  8 : 5

Jokerit prehral ďalší zápas a opäť potvrdil, že tento rok to nie sú tí "šašovia" čo minulú sezónu a na atakovanie špičky tabuľky to tento raz asi stačiť nebude. Chrenová, naopak, ukazuje zlepšujúcu sa formu, ktorá je po prehre s Gorazdom stále výraznejšia. Nasvedčuje tomu aj odpútanie sa od tabuľkového dna a pohyb v stredných vodách.

 

góly: Molnár 3, Martiška 2, Babiak, Galanďák, Richter - Raček 2, ml. Ďurický (čestný hráč) 2, Farman

Devils - HVTT Čermáň

Obrázok   VS   Obrázok

 

  4 : 7

Priebežne najlepší klub 1.FHBL si jedenástym kolom značne skomplikoval post vedúceho mužstva. Devils nepotvrdili úlohu favorita a prehrali s HVTT, ktorých forma sa stále zvyšuje a porážajú jedného favorita za druhým.

Čermáň je priebežne štvrtý, no na tretiu priečku stráca iba skóre. Aj preto môže HVTT v tejto sezóne útočiť na najvyššie posty.

góly: Sýkora 2, Ďuračka, Miklovič - Szabo 3, Bahula, Gál, Hudec, Orieška

Lipa Team - Zámski Rangers
    
   VS   Obrázok

  3 : 4


Nečakaný výsledok si na tričko pripísal ďalší veľký favorit. Lipa podľahla podceňovaným "rangerom" a pripísala si už tretiu bodovú stratu v tomto ročníku. Aj takéto výsledky nasvedčujú tomu, že Farská hokejbalová liga je rok, čo rok vyrovnanejšia a boje o FHBL Cup sa stávajú napínavejšími.

góly: Balaška, Kolenčík, Kováčik - Dékány 2, Grošaft, I. Janček

 

 

autor: exf
 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.